Paf – ett av internets mest populära spelbolag

Paf har funnits tillgängligt genom webben sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Bortsett från att tillhandahålla sina spelare en lång rad av många roande vadslagningsalternativ, är de också kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en rejäl del för att bistå och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i.

Paf

PAF startades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att bidra till i form av en effektiv samt roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flera olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs skilda sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett brett sortiment av flera vadslagningsgränser för olika sporter.

För att börja spela hos Paf ska man först genomföra en insättning och det är enkelt och kan göras genom olika metoder. Bland annat kan man använda sig av olika betalningsmetoder genom internet såsom Neteller och Moneybookers, men det finns också möjligheten att använda sig av MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av olika erbjudanden som ofta gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor utdelning som innefattar en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del utav och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

För mer information om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa vidare på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla samt framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar diverse europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas via mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella samt hobbyspelare, som får chans att ta del av deras bettingsalternativ.