Nu kan du få bort illaluktande svett

Att kläder börjar lukta med tiden är inte konstigt. Om du förvarar och använder kläderna på ett korrekt sätt minskar du lukten. Så blir du av med illaluktande svett

få

Använd bara luktborttagare som är lätta att använda. Den ska ju hålla ett bra tag. Produkten kan förstöra inredningen om den är för stark.

Så enkelt blir du av med illaluktande svett

Det är inte svårt att ta bort illaluktande svett. få bort kattkiss lukt
Man kan ju tvätta i maskinen förstås. Vet du att du tvättar rätt? Om du behandlar kläderna fel kan de snabbt börja lukta.

Luktborttagare textil är särskilt anpassad för textiler som inte kan tvättas i maskin. Du har en mängd luftförbättrare att välja bland.

Om din luktborttagare förstör dina kläder har du ju ingen större nytta av den, välj en av rätt kvalitet. Ett plus är ju om den kan användas till att ta bort röklukt också. Du kan ta med den överallt.

När och hur ska jag behandla?

Det beror på flera saker. Illaluktande svett kan våra svårbehandlat om det får gro in länge. Med luktborttagare textil är det sällan några bekymmer.

Ibland så kan det ju vara så enkelt att du vill få bort röklukt från kvällen innan och då räcker det med en punktbehandling. Men rengör en gång i veckan. Behandla efter varje användning.

Respektera din omgivning

Du skulle ju inte gå till jobbet om du luktade. På gymmet är det ju en annan femma. Det är inte trevligt för någon.

Även om det är normalt med lukt på gymmet så behöver det ju inte lukta överdrivet mycket. Det är väl få som gillar illaluktande svett? Oavsett var lukten kommer från.

Försök att ta bort lukten i kläderna då och då. Det har du stor nytta av. Det är mycket bättre med stinkfria kläder.

Var köper man produkter som tar bort dålig lukt?

Luktborttagande produkter som Luktstopparen finns på allt-fraktfritt.se Du kan även motverka dålig lukt från avloppsbrunnar.