Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Inget hem är komplett utan en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus kan komma in överallt. Plast och corona är ingen bra kombination. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Många glömmer handtagen.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Nu är det ett allvarligt läge. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Risken minskar med ytdesinfektion. I offentliga miljöer är det förstås handskar som gäller. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Handsprit mot virus eller en bra bakteriedödande spray på handtagen

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Gnid inte in sprayen på händerna. Använd produkten där du tycker att det behövs.

antibakteriell

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Spraya där du finner det lämpligt.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

De flesta är oroliga för influensa just nu. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Du kan köpa produkterna online.