Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Den nya smittan nådde snabbt Europa och då fick alla panik. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Finns det alternativ till handsprit på apoteket som kan fungera lika bra?

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

antibakteriell

Det finns flera problem med att använda handsprit istället för ordentlig handtvätt eller en antibakteriell tvål som bevisligen kommer att ta död på bakterier och virus. Handsprit kan vara obehagligt att använda i längden.

Man kan ju tycka att det är konstigt att folk köper handsprit i tron att det skyddar. Det är ju mycket smartare att välja en antiseptisk tvål som är mild mot huden och som verkligen tar död på coronavirus och andra smittor som vanlig influensa.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. En katjonisk handdesinfektion ger ett bra skydd.

Det är extra viktigt att tvätta händerna just nu

Bor du i singelhushåll så är du mindre utsatt. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Om du har barn är det en annan sak. Om de går i skolan trots att det råder pandemi i Europa finns risken för att de kommer hem med virus. Man måste vara försiktig. Om barnen lär sig att tvätta händerna så är mycket vunnet.

Försök att byta kläder så ofta det går. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. Då kan du vara säker på att smittan stannar ute. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

När sprayen har torkat kan den ätas, därför kan den användas på livsmedel. På så vis dödar du virus. IONplus och Holistic är bäst.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Har du en balkong kan du ta ut alla kassar dit och sedan desinficera varorna innan de plockas in i köket.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Finns det en kran måste det också finnas en handtvål. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Tvål fungerar lika bra i köket. Tänk på det istället för att köpa HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.