Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Den nya smittan nådde snabbt Europa och då fick alla panik. Handsprit på apoteket ska inte vara ditt förstahandsval. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Hansprit biter ju inte på coronaviruset.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

pandemi

Det finns flera problem med att använda handsprit istället för ordentlig handtvätt eller en antibakteriell tvål som bevisligen kommer att ta död på bakterier och virus. De personer som ofta använder alkohol som rengöringsmedel vittnar om att de får torra händer efter en tid.

Det kan ju tyckas märkligt att folk rusar efter handsprit mot virus som sliter på huden utan att ens ge det skydd som man är ute efter. Då är det bättre att välja en antiseptisk tvål istället.

Du kan köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion som är gjord för att vara effektiv och enkel att använda. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Glöm inte att tvätta händerna

För dig som bor ensam eller med en partner är det kanske inte så svårt att hålla smitta utanför dörren. Gardera med antibakteriell tvål och spray.

Det är inte samma sak om du har barn. Om de går i skolan trots att det råder pandemi i Europa finns risken för att de kommer hem med virus. Ta det lugnt. Undervisa barnen i att tvätta händerna.

Man måste också byta kläder ofta. Man måste ha inomhuskläder. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Prova att använda sprayen på frukt. Inget virus i världen står emot den sprayen. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Glöm inte bort att hålla en god ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Tänk på att viruset kan följa med hem från butiken. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.