Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Handsprit på apoteket ska inte vara ditt förstahandsval. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Särskilt inte mot coronavirus som har visat sig vara en mycket lömskt smitta.

Du känner väl till att du kan välja andra varor än handsprit på apoteket?

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

handtvätt

På senare tid har det tagits fram tvålar som är mycket effektiva mot både bakterier och virus. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Det är ju mycket smartare att välja en antiseptisk tvål som är mild mot huden och som verkligen tar död på coronavirus och andra smittor som vanlig influensa.

Det finns alkoholfira varianter som är enkla att använda. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Glöm inte att tvätta händerna

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Svårare blir det om du har barn hemma. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Ta det lugnt. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Just nu måste du byta kläder oftare. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. De har inte smittan. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Prova att använda sprayen på frukt. Då dödas virus och bakterier och silvret är ofarligt att äta, är ett kosttillskott i många länder och används då mot coronaviruset. IONplus och Holistic är bäst.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Ta ut kassarna på balkongen först.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Se till att du inte får slut på handtvål. Tänk inte bara på badrummet. Glöm inte bort att köpa till köket. HANDSPRIT FRÅN APOTEKET kan inte ersätta det.