Många har aldrig hört talas om Sveriges enda företag som levererar handdesinfektion, det är inte så konstigt då bolaget inte syns i internets träfflistor

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Även biociderna är slut. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I sortimentet hittar du även C-vitamin som pulver.

Företagen kommer inte med i söklistorna. Företaget är litet och sökmotorerna listar i stället apotek, stora företag, annonser och Youtubefilmer.

influensa

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. Kanske står det någon flaska handsprit kvar. Det dödar inte smittan.

De som söker efter alkoholfri handdesinfektion hittar inget att köpa. Nu är de populäraste produkterna slutsålda. För tillfället kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De varorna kommer inte att vara lagliga länge.

Det kan bli så att folk får problem med huden istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Surfa in på allt-fraktfritt.se och köp hem allt du behöver idag.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Om du behöver rengöringsmedel för visir så kan du köpa det på desinfektionsfabriken.com.com. Det är främst en butik för andra företagare.

Så det finns koncentrat för desinfektionsmedel som blandas med vatten. På så sätt kan du hålla priset nere.
Städbolag är de mest återkommande kunderna.

Företag och organisationer kan välja bland ett större sortiment med flera koncentrat.

Bolaget bakom produkterna heter Gert Strand AB. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. De säljer sprayer också.

De anpassar sortimentet snabbt. De koncentrat som tidigare såldes på fat säljs nu i literförpackningar.

Företaget har slutat att göra pumpar och säljer rengöringsmedel istället.

Därför har man kunnat leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Trycket ökar när fler kunder beställer samtidigt. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Detta blir dessutom 60–70% billigare om man köper dunkar med koncentrat.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Hinkar kan användas när du ska göra desinfektionsbad hemma. handdesinfektion Du kan även använda det som rengöringsbad.

Man har tagit fram en ny spray. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av.

På desinfektionsfabriken.Städbolag och vårdinrättningar rusar till desinfektionsfabriken.com för att beställa.

Produkterna motverkar det nya viruset på ett bra sätt.Flera hittar till vår butik nu säger Gert Strand.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.