Kan du skydda dig mot cononavirus som mot andra bakterier och virus?

De flesta känner nog till namnet corona främst från en ölsort. Coronaviruset har tyvärr orsakat många dödsfall även i Sverige.

Flera viktiga samhällsfunktioner slås ut av cononavirus. Coronaviruset kan smitta längre än en vanlig influensa. Du kan med andra ord smitta andra utan att veta att du har drabbats av viruset!

Vad är symtomen för cononavirus som du bör hålla utkik efter?

Coronaviruset skiljer sig från person till person. Många tror att det bara handlar om feber och värk. Vissa som har eller har haft cononavirus upplever eller har upplevt symtom som huvudvärk och försämrat luktsinne.

Var uppmärksam på symtomen. Den nya sjukdomen är svår då den kan smitta även om smittbäraren inte uppvisar några egna sjukdomssymtom.

Vi måste hjälpas åt

Stärk ditt immunförsvar genom att äta C-vitamin. Några gram om dagen räcker. Om du blir smittad kan du öka dosen till 4 – 5 gram.

I USA används kolloidalt silver förebyggande, 15 ml morgon och kväll. De ökar till 15 ml per timme om de smittas. Flera butiker i Sverige säljer fortfarande Kolloidalt Silver. När sprayen har torkat så går den att äta. Viruset dör direkt.

Anders Tegnell råder oss att hosta i armvecket. Då är det lätt att förlora kontrollen.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/

Du kan läsa mer om coronaviruset via https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/. Vissa masker silar mygg men sväljer elefanter. Det kan vara så att ansiktsmaskerna sprider viruset.

När vi fick veta om cononavirus i Sverige var det många som köpte en massa handsprit mot virus. Apoteken fick slut på handsprit. Handspriten dödar vissa bakterier men inte alla. Det hjälper inte mot corona.

Man kan få bättre effekt med andra metoder. Din hur får inte torka ut. Handdesinfektion som desinfektionssprit med alkohol kan vara mycket skadlig för huden. Vid användning av gel med alkohol så löses hudfettet upp, därför får man torra händer.
Produkter som Smittstopp är mildare mot huden.

Om du tvättar händerna regelbundet så har du mycket vunnet. allt-fraktfritt.se/halsa-och-kost/smittstopp/smittstopp-katjonisk-handtval-500-ml.Om du vill läsa mer om produkten och hur den fungerar kan du göra det via Antibakteriell Handtvål. Använd rikligt av produkten. Gör samma rutin för barnen.

Ha alltid ytdesinfektion hemma

Bakterier och virus lever och frodas på de ytor som du använder varje dag. Många dörrhandtag är fulla av bakterier.

Om du har en antibakteriell spray hemma så kan du ta död på alla typer av bakterier och virus. Det kan visa sig vara lika viktigt som att tvätta händerna. Många bakterier finns i butikerna, därför kan det vara bra att spraya med en bakteriedödande spray när du kommer hem.

Håll dig lung

Tänk på att stress kan påverka ditt immunförsvar negativt. Undvik det om du inte vill drabbas av cononavirus och bakterier och virus. Då kan du vara lugn.