Gör sockerfri läsk med din läskmaskin

Att hitta alternativ till socker är inte det lättaste. Bara för att du vet att godis och läsk inte är så bra för dig så betyder det ju inte att du inte längre vill ha något alls. Lösningen är nära.

Det söta består även med sockerfri läsk. Du kan dricka vissa ämnen som smakar sött utan att vara det. Om du har en läskmaskin kan du ordna den läsk som du själv vill ha.

Lätt att göra sockerfri läsk med en modern läskmaskin

Med en läskmaskin blir du din egen bryggare. När du väl har använt den en gång så väcks din fantasi. Koncentrat finns för Sockerdricka och Cola Zero.

diabetes

Du kan också göra eget mineralvatten. Det är en helt annan sak än läsk då den inte är söt. Smaksatt vatten förhöjer tillvaron.

Det är så enkelt att dina barn kan göra det. Det är bra för hälsan. Det blir en rutin att göra läsk hemma.

Välj flera läskkoncentrat

Det finns en rad olika läskkoncentrat som fungerar mycket bra för den som vill ha sockerfri läsk. Det kan vara svårt att hitta rätt läsk.

I och med att smakessenserna inte alls är dyra så kan du gott unna dig att ha flera olika smaker redo hemma. Du kan köpa smakerna online via ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du får en läsk helt utan socker och till lågt pris. Läsken är alltid nygjord. Den läsk som finns i butiken blir avslagen på några timmar. Men med en läskmaskin håller sig drickat bubbligt längre.

Du producerar den direkt. Zero läskkoncentrat Du kan alltså laga middagen eller ställa fram tårtan och nötter för att genast servera färsk läsk utan socker till sällskapet. Alla får sin favorit.

Få drycken mindre söt

Att göra egen läsk skänker större frihet. En smakessens har ju en viss smak, men om du väljer att späda ut den med mer vatten så kommer den att bli mildare.

Indian Tonic är en mycket stark drinkmix som blandas med gin och ibland med vodka. Smaken är så stark att många blandar den med hälften Sockerdricka när den skall användas till drink-mix.

Indian Tonic finns även som läskkoncentrat. Det är en väldigt läskande läsk. Det är också ett sätt att påverka smaklökarna och bli mer känslig för hur gott naturliga saker smakar.

Fyll skafferiet.

Där skulle inte vara kul om du stod utan sockerfri läsk. Se till att vara förberedd, ladda med smaker. Då klarar du dagens prövningar bättre. Välj bort sockret.