Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Den nya smittan nådde snabbt Europa och då fick alla panik. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Hansprit biter ju inte på coronaviruset.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. Faktum är att desinfektionssprit inte nödvändigtvis fungerar så effektivt som man kunde hoppas.

antibakteriell

Det finns flera problem med att använda handsprit istället för ordentlig handtvätt eller en antibakteriell tvål som bevisligen kommer att ta död på bakterier och virus. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Helt enkelt är det så att man köper ett skydd som man vet inte fungerar. Om du köper en antiseptisk tvål så kan du vara säker på att den verkligen dödar viruset.

Det finns alkoholfira varianter som är enkla att använda. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Bor du i singelhushåll så är du mindre utsatt. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Det är inte samma sak om du har barn. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Ta det lugnt. Upparbeta bra rutiner för handtvätt och lär dina barn.

Man måste också byta kläder ofta. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Prova att ha kolloidalt silver på kläder som kommer utifrån.

Prova att använda sprayen på frukt. Sprayen övervinner alla virus. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Viruset kan fastna på matkassar.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Finns det en kran måste det också finnas en handtvål. Ha tvål på andra ställen också. Ett kök måste ha en bra tvål. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.