Använd grape tonic i dina drinkar

Ni glömde köpa groggvirke och de första gästerna är redan på ingång. Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte på bokningar.

sodastream

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Läskkoncentrat ger en god smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Använd dina koncentrat. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Det är säkert någon som vill ha grape tonic. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Med en läskmaskin så kan du till exempel göra cola, Julmust, Sockerdricka och mer. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Du bör ha extra kolsyra hemma. När du behöver lite kolsyra, då är den redan slut. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. ÖB och Rusta säljer dem.

Restauranger köper ofta kopplingsslangar och seriekopplar maskinerna. Det sparar man ännu mer pengar på.

Våga experimentera och skapa helt nya drinkar

Genom att experimentera och prova nya smaker blir du mer smaksäker och känner vad som fungerar. Matcha som du vill. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Du kan också googla efter tips.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Mixa smaker fritt. Det är enkelt att få rätt smak. gin och grape tonic Om bålet tar slut är det bara att fylla på det igen. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du kan bygga ett eget sortiment. När det klockan slår kvart-i-fest är det bara att ta fram smakerna och maskinen och köra igång. Du kan bjuda in till fest när som helst. Du kommer att kunna servera alla.