Så gör du för att få ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus!

I takt med att coronaviruset fortsätter att spridas i samhället vill allmänheten lära sig mer om virusskydd. Sverige valde liksom England en alternativ väg för hantering av smitta och man undvek att tvinga folk in i karantän. Svenskarna kan därför behöva desinfektion och ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus.

Coronavirus finns i din närhet men du kan döda det

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. De flesta kan vara sjuka. Skolbarn kan verka friska men de kan vara smittade ändå.

Tänk efter före för att slippa coronavirus. Torka av ytor, så kallad ytdesinfektion. Du behöver bara köpa en antibakteriell handtvål för att få fullgod handdesinfektion.

Handsprit är bra till mycket men den kan inte döda alla virus. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Handsprit kan snarare öka din utsatthet mot virus, detta då handspriten dödar det skyddande lagret som finns i huden.

Då blir man dubbelt drabbad när man väl för en virussjukdom. Alkoholfri katjonisk handdesinfektion är en bättre lösning.

Bakteriedödande tvål dödar virus snabbt och lätt. Se till att du gör på samma sätt när du är hemma. Lär barn hur handtvätt ska gå till för att vara effektiv som virusskydd. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Om du är rädd kanske du inte fattar de mest genomtänkta besluten. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Det är viktigt att äta rätt. Då kan du hålla dig frisk.

Vitamin C är viktigt. Den man tar vid förkylning men skulle tagit förebyggande och sluppit bli förkyld. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Bättre immunförsvar hjälper även mot coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. IONplus har ett gott rykte.

Du kan göra rent med ytdesinfektion

Ytdesinfektion kan även användas mot bakterier. Med en antibakteriell spray kan du spraya på de ytor som du använder mest hemma, på så sätt blir de fria från bakterier och virus. Sprayen är väldigt mångsidig, det gör att den kan användas överallt.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. En del väljer att sätta alla saker som kommer utifrån i karantän under tre dagar. Om du har en spray behöver du inte vänta i tre dagar.

Det viktigaste är att du är noga med hygienen. Smittstopp produkterna info I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Den nya pandemin har gjort att det är brist på läkemedel över hela kontinenten. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.